VT4 Fietshappening 2011
 

Zomertoeren wordt...
VT4 Fietshappening, de
Welkom Thuis Fietsroutes 2011

Oudenaarde is de fietsstad bij uitstek! Niet alleen de professionele wielertoerist, maar ook de recreatieve fietser vindt hier zijn gading. Denk maar aan Zomertoeren, hét fietsevenement in de Vlaamse Ardennen.
In augustus 2010 vierde zomertoeren haar twintigste verjaardag. De feesteditie met als thema ‘kastelen’ was een mooie apotheose van deze jarenlange familie-fietshappening.

Oudenaarde zet graag deze traditie verder! VT4 organiseert voor het eerst de Welkom Thuis fietsroute. Oudenaarde was er dan ook als eerste bij om op de uitnodiging van dit nieuwe initiatief in te gaan, en heeft de primeur het openingsevent te zijn.

Op zondag 19 juni speelt het hele gebeuren zich in Oudenaarde af. Vertrekken en aankomen doe je op de Markt. Inschrijven gebeurt ter plaatse, met een vrije start vanaf ‘s morgens.
De Welkom Thuis fietsroute biedt 3 tochten aan: 20 km, 30 km en 40 km, met de nodige animatie en stops/bezienswaardigheden onderweg.

En last but not least: het fietsen wordt afgesloten met een swingend optreden van Gunther Neefs op de markt van Oudenaarde.

Was je reeds een trouwe fan van zomertoeren, of hou je van een gezellig dagje uit met vrienden en familie in de Vlaamse Ardennen, Vlaanderens mooiste landschap?
Wij verwachten je!

 

Meer info?
Toerisme Oudenaarde
Stadhuis
9700 Oudenaarde
055 31 72 51
toerisme@oudenaarde.be
www.oudenaarde.be

 

 

 

 

 

Stad Oudenaarde